ورود
شناسه‌ی کاربری:

رمزعبور:

ورود خودکار

گذرواژه را فراموش کرده‌اید؟

عضو شوید
سنگ خون
20 کاربر آن‌لاين است (8 کاربر در حال مشاهده‌ی سایت انجمن ها)

عضو: 3
مهمان: 17

kshm, hetfield, GarA, ادامه...
مطالعه‌ی گروهی
Open in new window

نام کتاب: شوالیه‌های بدنام
نویسنده: دیوید گمل
مترجم: طاهره صدیقیان

علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان شهریور ماه، این کتاب را مطالعه نموده و در تاپیک شوالیه‌های بدنام به نقد و بررسی این کتاب بپردازند.
کتاب های دارن شان
آثار ادبی کاربران
درن‌شانی‌ها و عمومی
عنوان # آخرین ها
صندلی داغِ اعضا 164 امروز ۲۱:۱۷:۰۵
گروبيچ گريدي
ماورالطبيعه 224 امروز ۲۰:۳۴:۵۷
دختر سایه
مجله 25 امروز ۱۹:۳۹:۰۰
بیتا
U.S.A.BOX-OFFICE 54 امروز ۱۳:۰۹:۱۵
پرنسس
Death Note 20 دیروز ۲۲:۰۶:۳۵
master of puppets
مطالعه‌ی گروهی کتاب 20 دیروز ۲۱:۳۱:۳۷
گروبيچ گريدي
گفتگو با مدیران سايت 1520 دیروز ۲۱:۱۱:۰۷
بیتا
جام جهانی 2010 708 دیروز ۲۰:۴۴:۵۴
evil girl
ایفای نقش
عنوان # آخرین ها
دخمه‌ي خونين ( ليستِ انتظار ) 30 ۱۵:۰۷:۱۶ جمعه ۲۹ مرداد ۱۳۸۹
دیوید پاتر
گفتگو با ناظرین آغاز داستان 158 ۱۵:۰۱:۲۶ جمعه ۲۹ مرداد ۱۳۸۹
دیوید پاتر
انتظارات شما از ایفای نقش 34 ۱۴:۳۵:۲۳ جمعه ۲۹ مرداد ۱۳۸۹
گروبيچ گريدي

تابلو اعلانات انجمن

* برای ارتقاء سطح کیفی کتاب‌خوانی در طرح مطالعه گروهی شرکت کنید. شما می‌توانید با ایجاد بحث‌های کاربردی در زمینه‌ی کتاب معرفی شده به درک عمیق‌تری از آثار ادبی دست یافته و در پی‌ آن به تقویت قوه‌ی تحلیل خود کمک فراوانی کنید. ما تلاش می‌کنیم این فرصت را در اختیار شما قرار دهیم پیمودن این مسیر با شماست؛ بنابراین فرصت شرکت در این طرح مفید را از خود دریغ نکنید.

* شما می‌توانید با شرکت در گروه ترجمه و با ترجمه‌ی کتاب‌های داستانی در ترجمه‌ی آثار ادبی سهیم باشید. لذا در صورتی که زمان کافی و زمینه‌ی لازم برای شرکت در این گروه را دارید می‌توانید از اینجا برای ثبت نام در گروه مترجمان سایت اقدام فرمایید.

* با توجه به اینکه در انجمن داستان‌های متعددی توسط کاربران محترم منتشر می‌شود، بر آن شدیم که گروه ویراستاران سایت را که پیش از این به طور غیر رسمی فعالیت می‌کرد به شکلی هدف‌مندتر و با اهداف برنامه‌ ریزی شده در اختیار کاربران قرار دهیم. شما می‌توانید برای عضویت در گروه ویراستاران از اینجا اقدام فرمایید.

* کاربران محترم می‌توانند برای گپ و گفتگو به چت باکس سایت مراجعه کنند.

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

(1) 2 3 4 ... 25 »

بررسی فیلم های مجموعه ی گرگ و میش
مدير انجمن
عضو شده از:
۱۵:۵۷ سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷
از تو بدن فعلی
گروه:
كاربران عضو
ناظر انجمن
مترجم ارشد
مدير انجمن
پیام: 695
سطح : 23; درصد این سطح : 95
پست/روز : 114 / 573
روز/پست : 231 / 2970
آفلاین
Open in new window
فیلم Twilight که سال 2008 اکران شد و از فیلم های پر فروش سال هم محسوب می شد، از رو کتابی به همین نام ساخته شده که اولین قسمت از یه مجموعه چهار جلدی بود.
فیلم های دوم و سومش هم داره ساخته می شه و چهارمیش هم مطمئنا می سازند. این تاپیک برای این فیلم ها در نظر گرفته شده.

تو این تاپیک:
راجع به فیلم ها نظرتون رو می گید.
اخبار این فیلم ها رو تو این تاپیک قرار می دید.
فیلم (های) اکران شدش رو بررسی می کنید.
هر حرفی رو که به نوعی به فیلم های این سری مربوط میشه رو اینجا می زنید.

قوانین این تاپیک.
1- تا جای که می توانید از اسپول داستان فیلم های اکران نشده بپرهیزید.(صحبت از اشخاصی که تو داستان های دیگه میان مانعی نداره مگر این که واقعا داستان رو لو بده.)
2- بی احترامی به یکدیگر (مستقیم یا غیر مستقیم) ممنوع.
3- بحث سر موضوعات سلیقه ای کاری بیهوده است. وقت خود و فضای تاپیک رو هدر ندید.

پیام زده شده در: ۱۸:۳۰ یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸
انتقال پست به یک برنامه دیگر انتقال

پاسخ به: بررسی فیلم های مجموعه ی گرگ و میش
شاهزاده ی اشباح - ارباب شبحواره
عضو شده از:
۱۶:۵۸ جمعه ۶ اردیبهشت ۱۳۸۷
از Mordor
گروه:
كاربران عضو
پیام: 824
سطح : 25; درصد این سطح : 79
پست/روز : 123 / 619
روز/پست : 274 / 4269
آفلاین
بلاخره این تاپیک زده شد.
باید بگویم که من از این فلم زیاد خوشم نیامد. اما هیچ فلمی که از روی کتابی ساخته شده باشد رضایت طرفدرار را جلب نکرده است. اما باز هم فلمی خوبی بود و ارزش دیدن را داشت. گرچه بالای این فلم مثل هری پاتر 1 کار نکردند اما بالای فلم دوم کاری جریان دارد و امید دارم که بهتر شود.
تا بعد........

پیام زده شده در: ۱۹:۱۷ یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸

انسان
عضو شده از:
۲۲:۰۵ یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۸۷
گروه:
كاربران عضو
پیام: 34
سطح : 4; درصد این سطح : 59
پست/روز : 0 / 89
روز/پست : 11 / 556
آفلاین
فیلم از هر نظر بد بود ... اون از بازیه مصنویی بازیگراش...اون از حذف کردن و تغییر دادن داستان ...! فقط 4 5 تا بچه خوشگل ریخته بودن تو فیلم ! حیف این کتاب !!! وای نکنه سر کتابای دارن شان هم همین بلا بیاد !!؟

پیام زده شده در: ۱۴:۳۴ دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸

VA

.Jori BEmir Ke Hasrate DUBARE muRdano NakhOrI

ارباب سایه ها
عضو شده از:
۲۳:۱۹ دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷
از اهواز
گروه:
كاربران عضو
ویراستار
پیام: 949
سطح : 27; درصد این سطح : 39
پست/روز : 131 / 659
روز/پست : 316 / 3604
آفلاین
نگران نباش گروبز تو داستانای درن اصلا موجود خوشکل وجود نداره که بخواد اینطوری از آب در بیاد.

توضیح: اون اشلی ، من نیستم! به خدا. باور کنید...

ولی نظرش جالب بود. من کلا نظرای فینگلیش رو نمیخونم ولی تو خط اولش گفته تا روزی یه بار فیلمو نبینه ، روزش شب نمیشه. خیلی بامزه بود. خواهر منم یه مدت همینطور بود ولی کار به جایی رسید که سی دیشو گم کرد (یعنی یکی دزدیدش تا همه رو راحت کنه)

به نظر من فیلم خوبی بود. بازیگراش نسبت به توصیفای کتاب اونقدرا هم خوشکل نبودن که بگیم فیلم بچه خوشکلا بود. من اکیپ خوشکل تر هم دیدم. اگه میخواستن دقیقا عین توصیف کتاب انتخابشون کنن، اصلا بازیگر پیدا نمیکردن چون زیبایی شخصیتا طبیعتا فوق بشری بوده.

به نظرم بازی چندتا از بازیگرا برجسته تر و بهتر از بقیه بود. یکیش بازیگر نقش چارلی بود. با اینکه نقش کمی داشت ولی همونو خیلی خوب اجرا کرد. تو قسمتای بعدی نقشش بیشترم میشه درست مث جیکوب که انتخاب هنرپیشه ش عالی بود.
کارلایل از هر نظر که می سنجم مناسب بود فقط کلاه گیسش بهش نمی اومد. اگه موهای خودشو رنگ میکردن بیشتر طبیعی می شد ولی خب، لبخند زدنا و زیر چشمی نگاه کردناش دقیقا همون چیزی بود که از کارلایل انتظار می رفت.

راب پتینسون با اینکه تازه کاره ولی خیلی خوب از پس نقش ادوارد بر اومد. اعتماد به نفس فوق العاده ای داشت چون اصلا به زیبایی ادوارد اصلی نبود ولی تونست با حس گرفتن کمبود زیبایی رو توی رفتارش جبران کنه.

این سه چهارتا خیلی خوب بودن . کریس استوارت هم خداوکیلی بهتر از ونسای های اسکول موزیکال بود - میگن قرار بوده اول اونو برای نقش بلا بگیرن- هرچند که این هنرپیشه ذاتا یه نمه گیج و منگ می زنه. برای نقش بلای دست و پا چلفتی خوب بود. (زیاد ازش خوشم نمیاد)

دیگه کی مونده؟
در مورد لاتز و ردبون هم هیچی نمیگم چون هرچی تو ذهنمه نظر خیلی خیلی شخصیمه. شما هم بهتره در موردشون نظر منفی ندید چون کار بدیه! اصلا چیکار دارین که چطوری بازی کردن؟ آدم تو کار هنرمندا دخالت میکنه؟

فقط امیدوارم برای نیومون مسئول جلوه های ویژه شونو عوض کنن. پرواز کردنا و سریع دویدناشون خیلی تابلو بود. هیچ جوری نمیشد ازش چشم پوشی کرد. ادوارد وقتی پرواز میکرد انگار داشت با شکم روی یه طناب تلو تلو میخورد...

بچه هنرپیشه ی نقش کایوس رو دیدین؟ به نظرتون یکمی برای خونآشام چند صد ساله بودن جوون نیست؟ منظورم اینه که کارلایل و ارو تو یه مایه ی سنی میزنن و هیچ جا تو داستان نگفته که کایوس خیلی جوون تر از بقیه ست.

پیام زده شده در: ۱۵:۰۶ دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸

انسان
عضو شده از:
گروه:
كاربران عضو
آفلاین
بابا امت جان تو کتاب بلا 999 بار میگه که خوشگل که نیست زشت هم هست ... یه مسله دیگه صحنه ی تصادف بود که به کلی عوض شده بود !!!

پیام زده شده در: ۲۱:۰۹ دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸

VA

مدير انجمن
عضو شده از:
از تو بدن فعلی
گروه:
كاربران عضو
ناظر انجمن
مترجم ارشد
مدير انجمن
آفلاین
اولا که با حرف این دوست عزیزمون گروبز کاملا مخالفم.
فقط خود بلا فکر می کرد که خوشگل نیست.هیچ جا نگفته که زشته. فقط هی چون خودش رو با ادوارد مقایسه می کرد فکر می کرد معمولیه. وگرنه این همه هوادار نداشت.همه پسر های فورکس عاشقش شده بودن نمی شه که زشت باشه. چون همون روز اول که وارد مدرسه شده بود هم به نظر خیلی ها خوش قیافه میومد.
تازه تو کتاب پنج که بیشتر راجع به قیافه اش حرف5 می زنن بیشتر معلوم میشه خوشگله.
به نظر من تو بازیگر های این فیلم بهتر از همه همین کریستن استوارت بازی می کرد.فکر نکنم کس دیگه ای مثل اون بتونه اون شکلی بخوره زمین یا ناله کنه و زجر بکشه.

اما رابرت پتینسن افتضاح بازی می کرد. امت جان نظر شما یکم برام عجیب بود، اتفاقا به نظر من همین اعتماد به نفسی که قرار بود نقش ادووارد داشته باشه رو نتونسته بود خوب اجرا کنه. تو رستوران که نشسته بودن خیلی مظلوم و تو سری خور بود. جوری حرف می زد انگار داره درس به معلمش جواب می ده.راه رفتنش هم که به کنار.ولی به نظر من قیافه اش خوب بود.(تنها چیزیش که خوب بود.)
تو بازی گر های دیگه به نظر من هم چارلی (بیلی) واقعا خوب بازی می کرد. تنها نقشی بود که از تو کتابش بهتر از اب درومده بود.
خوناشام ها تقریبا همشون خوب بودن، مخصوصا امت. هر چند خودم اصلا از بازیگر الیس راضی نیستم. هم سنش زیاده، هم جسه اش بزرگه. نا سلامتی باید نصف بلا باشه.
جیمز هم خیلی خوب بود.
بچه های کویل ئوت هم خوب بودن. بجز سم که خدا رو شکر تو نیو مون عوضش کردن.

بد ترین چیزی که تو این فیلم می شد پیدا کنی جلوه های ویژه بود، که به شخصه فکر می کنم در حد سریال یوزارسیف خودمونه.
سریع بودن خوناشام هارو اصلا نتونسته بودن نشون بدن. هی الکی با طناب می کشیدنشون فکر می کردن مردم بلا نسبت خرن.
بالا رفتن از درخت و بالا رفتن از کوهشون فاجعه بود.
بدتر از این هم پریدناشون بود. مخصوصا پریدناشون تو بیس بال.

بیس بالش هم خوب نبود. تو کتابش ابهت داشت. می گفت دست کم 300 متر فاصله داشتن. اون وقت تو فیلم نهایتا 50 متر فاصله گذاشته بودن.

کلا کارگردانی و جلوه های ویژه ی این فیلم خیلی تاریخی بد بود.
داستان رو خراب کردن.

پیام زده شده در: ۲۲:۰۲ دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸

انسان
عضو شده از:
گروه:
كاربران عضو
آفلاین
PlayeRعزیز مگه شما نمیگی بلا خودشو با ادوارد مقایسه میکنه ؟ خدایش خوشگلتره ادوارد نیست ؟

پیام زده شده در: ۲۲:۳۴ دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸

VA

مدير انجمن
عضو شده از:
از تو بدن فعلی
گروه:
كاربران عضو
ناظر انجمن
مترجم ارشد
مدير انجمن
آفلاین
بله بین این دو نفر ادوارد خوشگل تره. اما خوشگلی ادوارد انسانی نیست. طبیعی نیست.
بین تمام ادم های که تو کتاب معرفی می شه بلا از همه شون خوشگل تره.
شما اون بالا گفتی تو همه جای کتاب 999 بار گفته خوشگل که نیست هیچ زشتم هست. که همچین چیزی تو کتاب نگفته. بلا قرار بود خوشگل باشه. که تو فیلمش هم بد نیست.

پیام زده شده در: ۲۳:۱۵ دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸

انسان
عضو شده از:
۹:۴۴ دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۸۷
از کوهسات اشباح
گروه:
كاربران عضو
پیام: 12
سطح : 2; درصد این سطح : 25
پست/روز : 0 / 31
روز/پست : 4 / 145
آفلاین
سلام بچه ها من کلا" از فیلم با همه ی خوبی ها وبدیهاش خوشم اومد ولی یه چیزی رو که باید بگم اینه که طرز دویدن ادوارد در مسافت های طولانی خیلی مصنوعی بود مثل این بود که دور فیلمو تند کنند ولی اگه این مورد رو ول کنیم و توجه داشته باشیم که تنها فیلمی که از کتابش بهتر بوده ارباب حلقه هاست(که اونم کارگردانش پیتر جکسون بود)باید بگم فیلم قابل قبولی بود

راستی کسی سایت دانلود کتاب های گرگ و میش رو نداره(فرق نمی کنه که انگلیش باشه یا فارسی)و هم چنین سایتی برای اخبار فیلم دارین

ممنون

پیام زده شده در: ۰:۰۲ سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸

انسان
عضو شده از:
۱۳:۲۶ جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۸۶
از تهران
گروه:
كاربران عضو
پیام: 8
سطح : 1; درصد این سطح : 73
پست/روز : 0 / 18
روز/پست : 2 / 137
آفلاین
منم از فیلم راضی بودم...ولی خب معلومه که کتابش واقعا یه چیز دیگه است!!!!____سایتی که میتونین انگلیسیشو DL کنید اینه: www.4shared.com

پیام ناظر :
پست تک خطی ممنوعه!
و دوما....رپید شر یک موتور دانلوده.ادرس کل سایت را دادی که به درد نمیخوره...لینک بده درست!

ممنون-پرنسس

پیام زده شده در: ۱۲:۳۲ سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸

ارباب سایه ها
عضو شده از:
۲۳:۱۹ دوشنبه ۲۹ مهر ۱۳۸۷
از اهواز
گروه:
كاربران عضو
ویراستار
پیام: 949
سطح : 27; درصد این سطح : 39
پست/روز : 131 / 659
روز/پست : 316 / 3604
آفلاین
خواهشا تاپیکو لینک بازار نکنید
یه تاپیک جدا برا فیلم درخواست دادن هست

الان مقایسه ی ارباب حلقه ها و گرگ و میشه یا ادوارد و بلا؟
یه چیز جدید خوندم تو نظراتون: ارباب حلقه ها فیلمش بهتر از کتابش بود؟ اینو کی گفت؟ نظر تاریخی ای بود.
کتابشو خوندین اصلا؟
ارباب حلقه ها فیلمش بین فیلمای اقتباسی خوب بود نه اینکه نسبت به کتابش بهتر باشه. کتاب شاهکار محضه. فیلم هیچوقت نمیتونه چنین شاهکاری رو به تصویر بکشه حالا کارگردانش هرکی میخواد باشه.

بحثو عوض نکنیم. برگردیم گرگ و میش
دوباره به ذهنم رسید اینو یادآوری کنم. سلیقه ی ما مخاطبای ایرانی فیلم با بچه های کشورای دیگه صد و هشتاد درجه فرق داره. الان همه جا پر از کلوبای طرفداری راب پتینسون شده. همه ی منتقدا دارن روی کارش نظر مثبت می دن همه رای ها مثبته همه عاشق نقش ادوارد شدن چون راب بازیش کرده. می بنین؟

این چیزی نیست که بشه تکذیبش کرد یا ندیده گرفتش. میتونیم روی خودمون نیاریم و بگیم چون یه اثر معروف و مهم رو بازی کرده محبوبیت پیدا کرده ولی یادمون باشه که اون قبلا هم توی هری پاتر بازی کرده که به مراتب مهم تر و معروف تر بود.

راستشو بگم من خودم زیاد طرفدار این هنرپیشه نیستم. توی فیلم هم همه ی هنرپیشه هارو (غیر از جیمز) بیشتر از اون دوست داشتم ولی قبول دارم که خیلی خوب بازی کرد. حداقل انتظاری که از ادوارد داشتم برآورده کرد. این نظر منه

پیام زده شده در: ۲۱:۴۹ سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸

انسان
عضو شده از:
گروه:
كاربران عضو
آفلاین
به نظر من فروش بالای فیلم و طرفدارای زیادش به خاطر :
1. بازیگر های زیبا ! 2.کارگردان سکانس های عاطفی رو شدید و رابطه ی ادوارد و بلا رو خیلی زیبا نشون داده(در فیلم کم محلی های ادوارد نسبت به بلا زیاد مشهود نیست) 3.این فیلم بیشتر شبیه فیلم هایی که از یه دبیرستان و ماجراهاش گرفته شده (مثل : bring it on , the girl next door , ...) که معمولا زیاد طرفدار جوان دارن !

یه چیزی داره منو خفه میکنه اینکه تو فیلم بلا با خون آشام بودن ادوارد راحت کنار میاد !!!

پیام زده شده در: ۲۲:۰۳ سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸

VA

انسان
عضو شده از:
۱۴:۲۴ سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۸۷
گروه:
كاربران عضو
پیام: 5
سطح : 1; درصد این سطح : 34
پست/روز : 0 / 8
روز/پست : 1 / 56
آفلاین
در پاسخ به دوست عزيزم Darren78 :
من يه وبلاگ سراغ دارم كه هم ميتوني كتاب اول و هم سوم رو از اونجا دانلود كني
www.family-cullen.blogfa.comاخبار كامل از بازيگر ها رو هم داره
در ضمن اگر ميخاي كتابهاش به صورت كاغذي رو داشته باشه ميتوني بري نماشگاه كتاب شبستان راهروي 11 قرفه ي 14 نشر در دانش بهمن
فيلم هم به نظر من فوق العاده بود هرچي كه بود مثل هري پاتر صحنه هاي خارج از كتاب خلق نكردن مثل جنگ پناهگاه ( فيلم 6 )

پیام زده شده در: ۲۲:۱۷ سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸

انسان
عضو شده از:
۱۳:۴۸ سه شنبه ۱۳ فروردین ۱۳۸۷
از تهران
گروه:
كاربران عضو
پیام: 25
سطح : 3; درصد این سطح : 73
پست/روز : 0 / 68
روز/پست : 8 / 483
آفلاین
من اول فیلم لین مجموعه رو دیدم و بعد کتابهاشو خوندم.
وقتی فیلم رو دیدم علت توجه پسرها به بلا کاملا برام نامشخص بود تا اینکه کتاب رو خوندم . درسته که تو کتاب صراحتا نمیگه که بلا خوشگله اما همون طور که PlayeR گفت از واکنش پسرها از همون روز اول مدرسه میشه اینو فهمید.
با وجود اینکه کریستین استوارت خودش خیلی نازه اما گریم فیلم طوری بود که خیلی بی رنگ و رو به نظر میرسید که نمیدونم چرا این طور بود.
اما در بازی خوبش جای شکی نیست.
من رابرت پتینسون رو دوست دارم چه از لحاظ بازیگری و چه از لحاظ کارای موسیقیش و خوب در جذابیتش که شکی نیست ولی نمیگم که هیچ نقدی به بازیش وارد نیست.
من بازی جاسپر رو اصلا دوست نداشتم بیش از اندازه عصا قورت داده بود و برای نقش رزالی هم از نظر قیافه گزینه های بهتری هم بودن اما من بازیشو خوشم اومد ،حسی که نسبت به بلا داشت رو خیلی خوب نشون میداد.
طبق معمول وقتی یه فیلم از روی کتاب ساخته میشه کمتر میتونه مطلوبیت خواننده ها رو تامین کنه در این مورد که دیگه جای خود داره. خیلی از حوادث پس و پیش شدن و خیلی از لحظه ها که واقعا برای من تاثیر گذار بود حذف شدن یا یه چیزه دیگه جاشون گذاشتن.
جالبه که خود نویسنده هم در جمع فیلمنامه نویسها حضور داشته!
امیدوارم که فیلم های بعدی خیلی بهتر از کار در بیان.

پیام زده شده در: ۲۲:۵۹ سه شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸
افسانه شکفتن گل های رنگ را
از یاد برده است.
بی حرف باید از خم این ره عبور کرد؟!!!

انسان
عضو شده از:
۰:۱۲ جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۸۸
گروه:
كاربران عضو
پیام: 47
سطح : 5; درصد این سطح : 67
پست/روز : 0 / 116
روز/پست : 15 / 459
آفلاین
من اول فیلمو دیدم بعد کتابو خوندم شاید برای همین که نظراتم اینه:
به نظر من نسبت به هری پاتر خیلی بیشتر به کتاب وفادار بوده،جلوه های ویژش چندان جالب نبود،انتخاب شخصیت هایش هم بد نبود قط به نظرم دکتر کالن و امت خیلی خوب بودن،ولی تونسته بود نواقص کتاب رو در تشریح و توصیف شخصیت ها پر کنه،درکل به نظرم فیلم خوبی بود.

پیام زده شده در: ۳:۰۳ چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید

[جستجوی پیشرفته]