قیمت درب آلومینیومی ساده استاندارد باکیفیت : در صورت انتخاب ناصحیح جنس و نوع درب، می تواند از عوامل مهم هدر رفت انرژی در ساختمان ها باشد ، اتلاف انرژی در درب های آلومینیومی با شیشه دو جداره خوب بسیار کمتر از درب های آهنی و معمولی است. همچنین سبکی و زیبایی و دوام درب دو جداره آلومینیومی کاملا برتر از درب های دیگر است.بدین منظور می توان درب های آلومینیومی را بهترین نوع درب عنوان نمود.
قیمت درب آلومینیومی ساده استاندارد باکیفیت
سیستم درب های آلومینیوم با برخورداری از تنوع زیاد در فرم، رنگ و گستردگی استفاده از یراق آلات و تنوع بازشو، نیازهای مورد استاندارد صنعت ساختمان را برآورده ساخته است. به طور خلاصه تمام مزایای استفاده از درب آلومینیومی را به این صورت میتوان فهرست کرد: عایق نسبی حرارتی، عایق رطوبتی، عایق صوتی، غیر قابل اشتغال، سازگار با محیط زیست و قابل بازیافت، مقاوم در برابر آلودگی هوا و گرد و غبار، مقاوم در برابر فشار باد در عین سبکی، زیبایی فوق العاده، تنوع رنگ زیاد و دلخواه، مقاوم در برابر تغییر رنگ و شکل به دلیل عوامل محیطی مانند تابش آفتاب و بارانرنگهاي پودري الکترواستاتيک با تنوع فوقالعاده بيش از 200 رنگ متنوع را در اختيار مصرفکنندگان پروفيل آلومينيوم ميگذارد که در کوره سخت شده و ضد ضربه و ريختگي می گردند. علاوه بر آن تنوع و زيبايي يک سيستم پوشش و رنگ آميزي ديگر يعني آنادايز تنها برای پروفیل آلومينيوم قابل انجام است. پروفيلهاي آلومينيوم با رنگهاي چاپي و سختشدن در کوره دوام و زيبايي دو چنداني دارند.
قیمت درب آلومینیومی ساده استاندارد
انواع مختلفی از پروفیلها وجود دارد که هر یک برای ساخت در قسمتی از قاب، فریم و بازشو بکار میرود. به طور کلی انواع درب آلومینیومی به شرح زیر است:
آلومنیوم ساده (Normal):
شامل دو نوع پروفیل ST و کرونت میباشد که پروفیل های آلومینیومی پرکاربردی در ایران محسوب میشوند و تفاوت آنها در هندسه سطح مقطع پروفیل آلومینیومی آنها است . با توجه به مزایای درب ST نسبت به کرونت در حال حاضر تقریباً درب کرونت در بازار مصرف نمیشود زیرا دربهای کرونت علاوه بر عایق نبودن به دلیل قفل و بست نامناسب و نصب ضعیف یراقآلات، بعد از مدتی سست شده و هوابندی آنها نیز به درستی صورت نمیگیرد و باعث ورود گرد و غبار و دود به داخل ساختمان میشود. ولی دربهای ST دارای پروفیل قویتری بوده و یراقآلات با کیفیت بهتری روی آنها نصب میشوند. به علت استفاده از نوارهای مویی و لاستیکهای آببند دوام درب نیز بیشتر است. برای آشنایی بیشتر با درب ST و کرونت و مشخصات هندسی آنها به استاندارد ۲۳۸۴ایران مراجعه فرمایید.
۲. آلومینیوم ترمال بریک (Thermal Break):
ضعف عمده دربهای آلومینیومی، عایق نبودن نسبت به حرارت میباشد که برای رفع این نقص کارشناسان و متخصصین صنعت آلومینیوم مبادرت به طراحی و تولید نوع جدیدی از پروفیل آلومینیومی به نام ترمال بریک نمودند. پروفیلهای ترمال بریک مورد استفاده در صنعت ساخت درب و درب با تعبیه یک تسمه از جنس پلی آمید که تا ۲۲۰درجه حرارت و ۵۰درجه برودت را تحمل میکند، ایجاد میشود. به دلیل جدا کردن لایه بیرونی پروفیل، چارچوب و لنگه از لایه داخلی و عایق نمودن آن در مقابل حرارت و برودت با مکانیزم پرس کردن تسمه پلیآمید در بین جداره بیرونی و داخلی چارچوب (Frame) و لنگه (Sash)، از انتقال انرژی گرمایی از فضای داخل به بیرون و بالعکس جلوگیری نموده و مانع اتلاف حرارتی ساختمان میشود. در حقیقت میتوان گفت که پروفیلهای ترمال بریک از دو پروفیل بیرونی و داخلی که بوسیله تسمههای پلیآمیدی به هم متصل میشوند، تشکیل شده است. این امر این مزیت را ایجاد میکند که قسمت داخلی و خارجی میتوانند رنگهای متفاوتی داشته باشند. نکته دیگر در سیستم درب و درب ترمال بریک، همسویی ضریب انبساط طولی پلیآمید با آلومینیوم در شرایط جوی متفاوت میباشد. این سیستم، عایق بسیار خوبی برای آلومینیوم بوده و استفاده از پوشش آنادایزینگ (Anodizing) باعث میشود که هم رنگهای بسیار زیبا و دلنشین برای ساختمان خود داشته باشید و هم با توجه به عایقبودن این پروفیل، با استفاده از این سیستم شاهد دوام آن در مقابل شرایط جوی نامناسب باشید. آلیاژ آلومینیوم مورد استفاده در ساخت پروفیلهای درب و درب آلومینیومی، آلومینیوم ۶۰۶۳میباشد.در ذیل نمونه هایی از مقاطع پروفیل ترمال بیک را مشاهده می کنید .